Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o dodjeli sredstava pomoći za ublažavanje i uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda

OBJAVLJENO 13.1.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica
Izvor foto: vlada.gov.hr/

Izvor foto: vlada.gov.hr/ |

Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o dodjeli sredstava pomoći za ublažavanje i uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda nastalih u 2020. godini te dijelom u 2019. godini

Nakon uspješno prikupljenih prijava sa područja općine Cestica, resorno ministarstvo je prepoznalo problem te je temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske na sjednici održanoj 23. prosinca 2020. godine donesena Odluka o dodjeli sredstava pomoći za ublažavanje i uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda nastalih u 2020. godini te dijelom u 2019. godini u Republici Hrvatskoj.

Poljoprivrednicima koji su ostvarili pravo na isplatu sredstava za proglašenu elementarnu nepogodu, financijska sredstva će se isplatiti žurno, prema prijenosu financijskih sredstava od strane nadležnog tijela Vlade Republike Hrvatske. Za isplatu navedenih financijskih sredstava nadležno je računovodstvo Općine Cestica.

U privitku se nalazi Odluka o dodjeli sredstava pomoći za ublažavanje i uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda nastalih u 2020. godini te dijelom u 2019. godini i popratne tablice sa iznosima potpore.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.