Novo radno vrijeme ljekarne Cestica: Od 1. rujna 2020. godine lijekovi se mogu dobiti i subotom

OBJAVLJENO 8.9.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

U cilju lakšeg snabdijevanja stanovništva lijekovima i ostalim medicinskim potrepštinama u južnom dijelu zgrade na adresi Dravska 3 u Cestici otvorena je ljekarna koju od 1. travnja 2000. godine vodi Ivanka Brezak, mag. pharm., a danas joj u tom poslu pomažu i farmaceutske tehničarke Natali Horvatić i Nikolina Veselnik te magistar farmacije Ante Pažur.

Zbog ograničenog prostora, uslijed odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske donesene u cilju sprječavanja širenja zaraze od koronavirusa (COVD-19), u prostoriji za prijem korisnika ljekarne može biti samo jedna osoba, a pošto su potrebe stanovništva za lijekovima i ostalim medicinskim artiklima dosta velike znaju se pred ulazom u zgradu stvoriti i duži redovi pa se razmišljalo kako korisnicima olakšati snabdijevanje bez dužeg čekanja ili odlaska do udaljenijih ljekarna.

Za lakše snabdijevanje korisnika i stanovnika općine Cestica, radno vrijeme Ljekarne Cestica, od 1. rujna 2020., produžit će se tjedno za 13 sati tako da će ljekarna Cestica, od ponedjeljka do petak biti otvorena od 8 do 18 sati, a subotom od 8 do 11 sati, rekla je voditeljica Ljekarne Cestica, Ivanka Brzak, mag. pharm.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.