Nogometaši NK Vratno izabrali novo rukovodstvo

OBJAVLJENO 9.3.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

Za novog predsjednika izbran Matija Babić, a zamjenik mu je Evis Krobot

U dvorani društvenog doma u Gornjem Vratnu održana je izvanredna izborna skupština najstarijeg nogometnog na području općine Cestica.

Nakon intoniranja hrvatske himne i minute šutnje za poginule hrvatske branitelje i preminule članove kluba sudionike susreta je, u odsutnosti predsjednika Miljenka Humeka, pozdravio dopredsjednik Nikola Šćuric, a potom je prihvaćen i dnevni red. Sjednicu je kao predsjednik radnog voditeljstva nastavio voditi Damir Ivančić, a pridružili su mu se Miroslav Ivančić i Zvonimir Cestar. Po podnesenim izvješćima koja su sva jednoglasno prihvaćena, kao i plan rada za tekuću godinu, dana je razrješnica dosadašnjem rukovodstvu, te se prišlo biranju novog rukovodstva.

Za predsjednika je izabran Matija Babić, funkciju zamjenika predsjednika obnašat će Elvis Krobot, a u novom rukovodstvu funkciju tajnika preuzeo je Nikola Šćuric. U Izvršni odbor kluba još su izabrani; Andrija Humek, Robert Bogadi, Marko Lukaček, Davor Adamić, Rajko Juričinec, Mario Kolarić, Marko Šincek, Nikola Premuž, Stranislav Majhen i Antonio Horvat. Slavko Kovačić i nadalje će obnašati funkciju predsjednika nadzornog odbora u koji su još izabrani Luka Hrženjak i Dejan Humek. Klub će zastupati predsjednik i tajnik, a funkciju blagajnika obnašat će Andrija Humek koji je predložen i izabran za likvidatora.

UZ predsjednika Općinskog vijeća Darka Majhena čestitku novoizabranom rukovodstvu uputio je načelnik Mirko Korotaj, a sastanku su uz članove kluba bili prisutni i predstavnici Nogometnog kluba Dinamo Babinec i ostali gosti.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.