Program „Zabavom do aktivnosti“

OBJAVLJENO 3.3.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

Kako bi djeca imala zdravo odrastanje nezaobilazno je redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću, učenje i stjecanje socijalnih vještina, druženje s vršnjacima te usvajanje navika kretanja i pripadnosti nekoj skupini. Uz razne sportske i zabavne aktivnosti koje provodimo u sklopu funkcionalnog kampa, odlučili smo krenuti s još jednim novim projektom.

Ideja projekta predstaviti je video igru „Fortnite” u realnom svijetu, a djeca će biti direktni akteri koji su izašli iz video igre u realan svijet.

Takvim pristupom u djeci će se stvoriti doživljaj kao da direktno sudjeluju u video igri, zapravo doživljaj će biti i veći nego kada igraju video igru. Osim što će im sudjelovanje u „realnom Fortnite-u” biti zabavnije no što im je kad igraju virtualno, takav pristup omogućit će im zdrav i zabavan razvoj. Ne samo da će manje vremena provoditi u sjedećem položaju igrajući video igre na računalu, već će kroz igru, ples i trčanje te rješavanje logičkih zadataka razvijati svoje motoričke i kognitivne sposobnosti.

Prijaviti se možete putem:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
095 359 7718

Posjetiti nas možete i na instagram stranici playground.kamp_

Ovdje možete preuzeti i naš promo video:

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.