NK Polet Cestica održao 45. sjednicu skupštine

OBJAVLJENO 27.2.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

Uvjet za daljnje natjecanje u „Grabi“ je proširenje igrališta

Pred 45 godine u Cestici je pod nazivom NK Polet osnovan nogometni klub, a osnivačka skupština održana je 26. rujna 1975. Kroz protekla 4,5 desetljeća klub se natjecao u raznim ligama, a posljednjih sezona je član prve lige Varaždinske županije, u kojoj trenutno zauzimaju posljednje mjesto.

Izvještajnu sjednicu skupštine članovi NK Polet Cestica održali su u subotu, 22. veljače 2020. godine u prostorijama kluba u „Grabi“. Na početku igrače, članove kluba i goste pozdravio je predsjednik kluba Stjepan Dobrotić, a izvješća su podnijeli Tomislav Hrnčić tajnik i Mario Borak blagajnik.

Na sjednici je istaknuto da klub mora do 15. srpnja 2020. godine, ukoliko se želi dalje natjecati u Grabi, odmaknuti sjeveroistočnu liniju igrališta dalje od „čvrste“ ograde koja je prema putu, a pohvaljen je i rad Nogometnog centra Cestica u kojem je registrirano 120 djece koja se natječu u 5 selekcija.

Članove kluba i goste pozdravio je načelnik Mirko Korotaj, čestitao je na ostvarenim rezultatima mladih selekcija i poželio uspješan nastavak prvenstva i seniorskoj ekipi, te obećao pomoć općine u realizaciji projekta proširenja igrališta.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.