Na predavanju „Porezni aspekt poslovanja OPG-a“ bilo preko 80 ljudi

OBJAVLJENO 20.2.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

U cilju poticanja gospodarstva i upoznavanja poljoprivrednika i članova Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s novim zakonskim obvezama i propisima općina Cestica organizirala je za mještane radionicu na temu: „Porezni aspekt poslovanja OPG-ova“.

U toku devedesetominutnog predavanja, koje je započelo u 17 sati, 19. veljače 2020. godine, u dvorani DVD-a Križovljan Cestica, prisutnima je govorila mr.sc. Miljenka Cutvarić, a brojna pitanja koja su potom uslijedila dokaz su da postoji veliko zanimanje za unaprjeđenje poslovanja u zakonskim okvirima koji su podložni čestim promjenama.

Dozvolom autorice cijelo predavanje može se vidjeti-pogledati u prilogu, u pdf-u.

Na početku predavanja voditeljicu radionice, urednicu savjetnicu mr.sc. Miljenku Cutvarić, iz Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika, pozdravio je načelnik Mirko Korotaj, a nakon predavanja zahvalio joj je i Darijan Vinter, koji je isto i inicirao.

Nakon predavanja, koje je s pitanjima i odgovorima potrajalo do 19 sati, nazočnima je mogućnosti osiguranja usjeva, nasada i životinja, predočio Tomislav Lazar, a u svom izlaganju naglasio je da postoji mogućnosti sufinanciranja polica osiguranja do 70 posto.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.