U dvorani OŠ Cestica završila Klampotic liga sezone 2019.-2020.

OBJAVLJENO 19.2.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

Pobjednik treće sezone Klampotic lige je sastav „Kapelica“, a Mario Vočanec je najbolji strijelac. Za najboljeg igrača proglašen je Sandi Martan, a najbolji golman je Dominik Dombaj.

Treća sezona rekreativne malonogometne lige "Klampotic" završila je u nedjelju, 16. veljače 2020. godine, a posljednjeg dana natjecanja na rasporedu su bile utakmice 18 kola.

O tom posljednjem danu prvenstva Denis Šincek je rekao: - Posljednjeg dana Klampotic lige nismo vidjeli previše nogometa budući da su čak 3 susreta predana bez borbe, ali za popravak dojma pobrinule su se završne utakmice u kojima su se sastali Yugo Int. i MNK Lovreč ( 6-0 ), a u posljednjem susretu moglo se uživati u sjajnom susretu i derbiju za pobjednika natjecanja. Sastali su se Caffe bar „Kapelica“ Trpači i Caffe bar 5 u kojem je na kraju kao pobjednik izašla ekipa Caffe bar „Kapelica“ Trpači koja je slavila sa 5-1 (poluvrijeme 0 – 0), i samim time prekinula dominaciju ekipe Caffe bar 5 koji je osvajao prethodna dva izdanja.

Klampotic liga igra se pod pokroviteljstvom općina Cestica i Petrijanec, a ova treća sezona započela je u subotu, 7. prosinca 2019. godine. Iz svake općine na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je pet klubova. Iz općine Petrijanec Yugo Internacionale, NC Petrijanec Nova Ves, Pekarnica Petra, Cafe bar 5 i Asevi, a s područja općine Cestica sudjelovali su MNK Kolarovec, MNK Lovrečan, Epicentar Cestica, MNK Vrtovi i Cafe bar Kapelica Trpači.

Sve utakmice natjecanja sudio je Mario Borak, a po završetkom posljednje utakmice rezultate i dobitnike priznanja i nagrada obavio je u ime organizacijskog odbora natjecanja Neven Furjan. U ime pokrovitelja natjecanja čestitke na odličnoj organizaciji i postignutim rezultatima klubovima i pojedincima uputili su načelnici susjednih općina. U ime općine Petrijanec načelnik Željko Posavec, a u ime općine Cestica načelnik Mirko Korotaj.

Peharima su nagrađene prve tri plasirane ekipe. MNK Kolarovec za treće mjesto, "Cafe bar 5" iz Petrijanca za drugo, a pehar za prvo mjesto ove je godine pripao sastavu Caffe bar „Kapelica“ Trpači iz općine Cestica.

Priznanje za najboljeg strijelca lige dobio je za 31 pogodak Mario Vočanec iz sastava MNK Kolarovec, a za najboljeg igrača ovogodišnje Klampotic lige proglašen je Sandi Martan iz pobjedničkog sastava. Trofej za fair play osvojila je ekipa MNK Vrtovi, a za najboljeg golmana proglašen je Dominik Dombaj iz sastava Caffe bar 5.

Sastavi završnog dijela natjecanja

Caffe bar „Kapelica“ Trpači: Habjanić Danijel, Habjanić Mario, Lazar Matija, Lazar David, Domjan Nikola, Domjan Mihael, Domjan Luka, Kokot Mario, Lukaček Marko, Šenkiš Matija, Juršić Mihael, Majhen Nikola, Martan Sandi, Voćanec Valentino i Vidrač Marko.
Caffe bar 5: Dombaj Dominik, Vukešin Vanja, Rog Roman, Jambriško Martin, Šincek Mislav, Šincek Dario, Leskovar Dominik, Bubek Dario, Habrun Damjan, Cmuk Dario i Levanić Ivan

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.