Božićno druženje Osnovne škole Cestica

OBJAVLJENO 16.12.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Vremenska prognoza za petak, 13. prosinca 2019. godine, predviđala je kišu i loše vrijeme pa je tradicionalna priredba i božićno druženje humanitarnog karaktera, umjesto ispred ulaza u školu, održana u dvorani. Sam program započeo je u 16,30 sati nastupom tamburaša OŠ Cestica, pod vodstvom prof Lucije Kolar, a u jednosatnom programu potom su se smjenjivali učenici nižih i viših razreda. Pod vodstvom učiteljice Ivane Čorko nastupili su i učenici Područne škole Lovrečan, a po prvi puta na jednoj školskoj božićnoj priredbi nastupio je zbor učitelja cestičke škole.

U završnom dijelu programa zapjevale su članice zbora Stellarium KUD-a općine Cestica, a na kraju je svima koji su sudjelovali u programi i pomogli u održavanju božićnog sajma zahvalila ravnateljica škole Nevenka Turščak te prisutnima u dvorani čestitala Božić i poželjela sve najbolje u 2020. godini. 

Cijeli program vodile su Tena Gavrić i Lamia Knezoci, a druženje je potom nastavljeno uz mnogobrojne štandove na kojima su se mogli nabaviti razni prigodni proizvodi i učenički radovi. Humanitarnoj priredbi doprinos su dale i brojne cestičke udruge i pojedinci, a odazvali su se i proizvođači pića, slastica i kolača. Ovogodišnje božićno druženje humanitarnog karaktera održano je pod motom Otvorimo Božiću vrata nekʹ u naša srca svrati, a posjetitelji su se mogli osvježiti čajem ili kuhanim vinom, t e kući ponijeti i pokoji poklon za domaćine koji nisu mogli doći na priredbu i druženje.

Nakon priredbe moglo se uživati u bogatoj ponudi na štandovima i druženju

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.