Slastičarnica Sandra slastice svečano otvorila svoja vrata i započela s pripremom ukusnih slastica

OBJAVLJENO 11.9.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Otvorena nova slastičarnica u Općini Cestica, koja će svojim ukusnim slatkim kolačima i tortama donositi osmjeh na lice starih i mladih mještana općine, ali i okolnih mjesta.

U nedjelju (8.9.2019.) održano je svečano otvorenje nove slastičarnice Sandra slastice u Brezju Dravskom. Na terasi Pizzerije Rim okupilo se mnoštvo ljudi, koji su došli čestitati vlasnici Sandri Rugani na otvorenju – te joj poželjeti puno zadovoljnih klijenata i još dugo godina uspješnog rada. Okupljeni su mogli uživati u bogatoj ponudi jela i slastica, a u kasnijim satima okupljene su zabavljali i zvuci harmonike.

Sandra Rugani iza sebe ima bogato iskustvo rada u slastičarstvu, a upravo je to bio jedan od ključnih poriva da otvori obrt i proizvodi vlastite slastice. S 20 godina iskustva u slastičarstvu te uz neiscrpnu podršku obitelji i prijatelja – odlučila je krenuti u vlastitu poduzetničku avanturu. Veliku ulogu u pokretanju posla imala je i obitelj Mihin (vlasnici Pizzerije Rim), koji su Sandri ustupili na korištenje moderno opremljenu kuhinju te joj tako osigurali sve potrebne uvjete za kvalitetan rad.

Svečanom otvorenju prisustvovalo je stotinjak ljudi, a među njima je bio i načelnik općine Mirko Korotaj sa suprugom. Sve okupljene najprije je pozdravila Sandra te se svima zahvalila što su joj pružili potporu i pomogli u realiziranju njezine poduzetničke ideje. Posebna zahvala bila je namijenjena Miranu Mihinu (Miču) koji je na korištenje ustupio suvremenu opremljenu kuhinju, a zahvala je otišla i na adresu Darijana Vintera koji je pomogao u pripremanju dokumentacije za poticaje za samozapošljavanje. Dakako, zahvale su bile upućene i svima okupljenima koji su pokazali kako vjeruju u Sandrinu ideju i kako će joj biti podrška u daljnjim poduzetničkim koracima.

Nakon Sandrina govora, okupljenima se obratio i načelnik Mirko Korotaj koji je poželio sve najbolje Sandri u novim poslovnim izazovima. Naglasio je kako je i sam kušao Sandrine kolače te kako se nada da će svi okupljeni još godinama uživati u slasticama koje priprema Sandra. Načelnik je također najavio daljnje poticanje razvoja obrtništva i poduzetništva u općini Cestica te je poručio kako se uskoro otvara nova runda poticaja – kako bi naši poduzetnici bili konkurentni na tržištu.

Kada se završilo s govorima, uslijedilo je rezanje vrpce te otvaranje šampanjca. Sandrin muž, Srećko Rugani, pozvao je nakon toga sve okupljene da se okrijepe za švedskim stolom te da zabava potraje do kasnih sati. Uz hranu i piće, mnogi su uživali u super kolačima – a Sandra je okupljenima omogućila razgledavanje kuhinje u kojoj će stvarati ukusne slastice.

Sandra slastice ponedjeljkom i utorkom rade ujutro, od srijede do petka popodne, a u subotu možete po kolače svratiti od 9.00 do 12.00 te od 16.00 do 20.00 sati. Uz bogatu ponudu suhih i kremastih kolača te raznolikih pita, Sandra za vas može izraditi i predivne torte za svaku vrstu svečanosti. Uz naručivanje u prostorijama slastičarnice (na katu Pizzerije Rim), slastice će uskoro biti moguće naručivati i putem web stranice www.sandraslastice.hr.

Dakle, ukusne torte i kolače moći čete naručivati zavaljeni u toplu fotelju u vlastitom domu, a ako će narudžba biti velika - slastičarnica će vam slastice dostaviti u vaš dom. Uz žitelje općine Cestica, dobrodošli su i ljubitelji slastica s područja Slovenije, kao i svi ostali željni ukusnih kolača i torti.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.