Uspješan rad udruge "For life" i uspjeh na Danu udruga s područja općine Cestica nagrađen roštiljem

OBJAVLJENO 30.8.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Iako malobrojni i djeluju tek nepunih 6 mjeseci, članovi udruge "For life", svojim radom već su se istaknuli organiziranjem programa "Funkcionalni kamp za djecu" te, u suradnji s udrugom mladih "Hiperaktivni", manifestacije sportskih igara za djecu i odrasle "Sport Fest Cestica", na kojoj je sudjelovalo gotovo 30 sportskih ekipa u raznim sportovima. A oni su ujedno i osvajači, "drvene medalje", za četvrto mjesto ovogodišnjeg Dana udruga s područja općine Cestica.

Udruga „For life“ osnovana je u ožujku 2019. godine s ciljem promicanja važnosti dodatne tjelesne aktivnosti i pravilne prehrane počevši od najmlađih uzrasta, te okuplja tim od 10-tak mladih stručnjaka iz područja fitnesa, fizioterapije, nutricionizma kao i veći broj entuzijasta sklonih tjelovježbi i zdravom načinu življenja. 

Ponukani idejom zdravog odrastanja kroz redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću, kreirali su program „Funkcionalnog kampa za djecu“ koji je usmjeren na djecu s područja općine Cestica u dobi od 7 do 15 godina, a koji se temelji na bavljenju tjelesnom aktivnošću, učenju i stjecanju socijalnih vještina, druženju s vršnjacima te usvajanju navika kretanja i pripadnosti skupini. 

U suradnji s udrugom mladih "Hiperaktivni", dokazali su svoju marljivost organiziranjem manifestacije sportskih igara za djecu i odrasle pod nazivom "Sport Fest Cestica" na kojoj je sudjelovalo gotovo 30 sportskih ekipa u košarci, nogometu i odbojci, ali i raznim popratnim sadržajima.

Omanji tim, pod vodstvom predsjednika Luke Hrmana, sudjelovao je na ovogodišnjem Danu udruga s područja općine Cestica, te se hrabro borio i ušao u finalni krug natjecanja gdje im je ponestalo sportske sreće te su osvojili 4. mjesto i poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji su odlučili potrošiti na, s obzirom na dosadašnji uspješan rad, zasluženi roštilj za članove udruge.

U fotogaleriji donosimo fotografije snimljene na provođenju programa "Funkcionalnog kampa za djecu" kao i "Sport festa Cestica" te druženja članova udruge.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.