SRK „Cestica 1995“ otputovao na jednodnevno kupanje u Novi Vinodolski

OBJAVLJENO 29.8.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Pobijedivši na ovogodišnjem prvom Danu udruga s područja općine Cestica, članovi SRK „Cestica 1995“ osvojili su jednodnevno kupanje po izboru, te su protekle nedjelje, 25. kolovoza otputovali u Novi Vinodolski.

Općina Cestica prepoznaje kako je civilno društvo ključan segment aktivnog i odgovornog građanstva i njegov doprinos unapređuju lokalne zajednice, pa se tako dugogodišnjom brigom posvećuje udrugama na području općine kroz tekuće i kapitalne donacije, a od ove godine i organizacijom događanja njima u čast - Dana udruga s područja općine Cestica.

Dan udruga održao se u sklopu projekta „ Čoksa“- Čuvajmo okoliš skupa, a realizirao se pod motom „Povećajmo svijest - otpad se sortira i kućni budžet profitira!“

Uz zabavne igre, općina Cestica osigurala je i vrijedne nagrade, pa je tako za pobjedničku ekipu osigurano jednodnevno putovanje na more u destinaciju po izboru, ukupne vrijednosti 5.000 kuna.

Marljivo skupljanje bodova, konstantna izvrsnost u svim igrama, i malo sportske sreće, odredili su pobjednike ovogodišnjeg natjecanja – Sportski ribolovni klub „Cestica 1995“.

Pripreme za sljedeći Dan udruga s područja općine Cestica već su započele, a osvježenje u ove vruće ljetne dane možete potražiti u morskim slikama naših "ribiča" u foto galeriji.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.