U Kolarovcu otvoreno novo dječje igralište

OBJAVLJENO 16.7.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na šestom malonogometnom turniru sudjelovalo je 12 ekipa

Sjeverno od malonogometnog igrališta MNK Kolarovec u subotu, 13. srpnja 2019., otvoreno je novo dječje igralište. Tim povodom čestitku rukovodstvu Mjesnog odbora Babinec i čelnicima kluba uputio je zamjenik načelnika Žarko Rodeš, a nazočnima se obratio i Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik Mjesnog odbora.

Otvaranju dječjeg igrališta bio je prisutan i Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća općine Cestica, a u ime kluba brojnu djecu i goste pozdravio je Josip Arklinić.

Kako se isti dan održavao i šesti malonogometni turnir MNK-a Kolarovec svečanosti su bili prisutni i članovi ekipa koje su se natjecale u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, a dobrom raspoloženju doprinio je i Alegro band.

Ovogodišnji tradicionalni šesti malonogometni turnir okupio je 12 ekipa, 6 u konkurenciji seniora i toliko u konkurenciji veterana rekao je Dalibor Vočanec, predsjednik MNK-a Kolarovec. U konkurenciji veterana najbolji su bili natjecatelji iz susjedne Sloveniji, MNK Tomaž, koji je osvojio prvo mjesto, te ekipa „Nosorogi“ koji su se plasirali na drugu poziciju, a nakon slovenskih ekipa, treće mjesto osvojili su veteran MNK-a Lovrečan. U seniorskoj konkurenciji treće mjesto osvojili su domaćini, drugi su bili susjedi iz MNK Lovrečan, a prvo mjesto osvojila je ekipa „Trpači“.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.