Načelnik Mirko Korotaj primio mlade karatiste i bicikliste

OBJAVLJENO 24.6.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na ovogodišnjem državnom natjecanju „Sigurno u prometu“ održanom u Zadru sudjelovala su i braća Gabriela i Simon Krobot (mentor Braninir Štimac) iz Gornjeg Vratna polaznici OŠ Vinica zajedno s ekipom za koju su još nastupili Laura Friščić i David Hošnjak osvojili su prvo mjesto. Na spomenutom natjecanju desetogodišnji Simon osvojio je 27. mjesto, a jedanaestogodišnja sestra Gabriela bila je prva čime je stekla pravo, kao i drugoplasirana te dvojica najboljih u muškoj konkurenciji, predstavljati Hrvatski auto klub i Republiku Hrvatsku na europskom prvenstvu koje će se u rujnu održati u Švicarskoj.

Od 14. do 16. lipnja 2019. u rumunjskom gradu Aradu održano je 7. Europsko Shito Ryu karate prvenstvo na kojem su pod vodstvom trenera Pavla Marjanovića uz ostale članove ekipe Karate kluba Shito Ryu Varaždin ( Erik Tomašić, Fran Sabolčec, Mateja Jakopić i Aleks Šinko ) nastupili i Tea i Jakov Kostanjevac te Martin Kokot.

U dobnoj skupini 8-9 godina Martin Kokot osvojio je drugo mjesto u kategoriji iznad 32 kilograma, a srebrnu medalju u istoj dobnoj skupini osvojio je i Jakov Kostanjevac u kategoriji do 32 kilograma.

Prijem za mlade cestičke sportaše, roditelje i mentore, održan je u ponedjeljak, 24. lipnja 2019. godine, a na prijemu je mladim sportašima načelnik Mirko Korotaj poželio uspješan nastavak sportske karijere kao i nastavku školovanja te im uručio prigodan poklon.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.