Dječji vrtić Zeko Cestica na Miniolimpijadi u Ormožu

OBJAVLJENO 24.5.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na Šestoj miniolimpijadi polaznika dječjih vrtića, u petak, 24.svibnja 2019., koju je organizirao Dječji vrtić Ormož sudjelovala su i djeca iz Dječjeg vrtića Zeko iz Cestice. Natjecanje je održano južno od ormoškog vrtića, u „Mestnoj grabi Ormož“, a okupljanje sudionika bilo je do 8,30 sati. Na ulazu u parkiralište vrtića dobrodošlicu nam je poželjela Nataša Gregur, a po dolasku na mjesto održavanja olimpijade i voditeljica programa Petra Trstenjak.

Sam program započeo je pozdravnim govorom Simone Meško, ravnateljice vrtića Ormož, a uz djecu i odgajateljice organizatora bila su prisutna djeca i sudionici iz šest slovenskih vrtića te Dječji vrtić Zeko Cestica, ravnateljica Brankica Vidrač i voditeljica Tanja Vuzem, te članovi ekipe s odgajateljicama. Susret je nazočio i Jurij Borko, župan općine Središče ob Dravi i Danijel Vrbnjak, župan općine Ormož, koji je pozdravio nazočne, a zadovoljstvo sudjelovanjem djece iz Cestice izrazio je i načelnik općine Mirko Korotaj.

Uslijedilo je zagrijavanje sudionika, a potom i natjecanje koje je održano u nekoliko disciplina te štafete koja je bila na programu u podne nakon čega su sudionicima uručeni pehari i diplome za sudjelovanje.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.