U vrtiću Zeko polaznici „male škole“ održali priredbu

OBJAVLJENO 23.5.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Potvrde o završetku predškole primilo 18 đaka prvaka

Za djecu predškolskog uzrasta koja će na jesen krenuti u prvi razred osnovne škole općina Cestica je i ove godine organizirala predškolsku nastavu koju su realizirale odgojiteljice Dječjeg vrtića Zeko. Za djecu predškolskog uzrasta koja polaze vrtić program se odvija ujutro, a za ostalu djecu tzv. mini program predškole u trajanju od 150 sati nastave realiziran je u popodnevnim satima. Predškolska nastava u popodnevnom terminu realizirana je od 1. travnja do 24. svibnja, a kompletni program vodila je odgojiteljica Slađana Kreć, rekla je Tanja Vuzem, voditeljica cestičkog vrtića Zeko.

Povodom završetka programa djeca su u prostorijama vrtića Zeko u Cestici priredila svoju prvu priredbu, a ista je održana u srijedu, 22. svibnja 2019. s početkom u 16,30 sati. Zbog nepredvidivog vremena priredba je održana u zgradi vrtića, a nastupe „novih“ đake prvaka došli su pogledati roditelji i braća djece, djedovi i bake.

Na početku programa nazočne u dvorani pozdravila je ravnateljica vrtića Brankica Vidrač, a čestitku na realizaciji još jednog programa male škole, djeci i osoblju vrtića, uputio je načelnik općine Mirko Korotaj. Budućim đacima poželio je uspješno školovanje, a potom je prisutne izvijestio da će općina Cestica i ove godine za svu djecu osnovne škole, od 1-8 razreda, kupiti radne bilježnice, mape za likovni i školske atlase.

U polusatnom programu koji je potom uslijedio budući đaci prvaci recitirali su pjevali i plesali, a na početku izrazili su dobrodošlicu svima koji su ih došli pogledati. Pojedine točke programa, u kojem su nastupila sva djeca, najavile su Marta, Lara, Nikolina, Ivona i Tena, a na kraju, nakon pjesmice Hoki poki, obratile su se Paulina i Alexsandra.

Nakon priredbe i podjele potvrda o završetku programa polaznici male škole, i gosti priredbe, počastili su se grickalicama i sokovima, a lijepo vrijeme omogućilo je druženje na otvorenom.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.