Povodom Uskrsa u općini Cestica održan prijem za studente

OBJAVLJENO 20.4.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na prijemu bilo 87 studenata, a svakom je dodijeljena pomoć od 200 kuna

U dvorani DVD-a Križovljan Cestica održan je u subotu, 20. 04. 2019, s početkom u 10 sati, prijam za studente s područja općine Cestica. Uz načelnika Mirka Korotaja prijemu su bili prisutni i zamjenik načelnika Žarko Rodeš i predsjednik Vijeća Darko Majhen, te pročelnica Gabriela Kos i Marina Lazar iz Jedinstvenog upravnog odjela.

Od dvadeset naselja općine Cestica na ovogodišnjem tradicionalnom prijamu koji se svake godine organizira povodom Uskrsa nije bio nitko iz Vratno Otoka, a po abecednom redu naselja bio je prisutan slijedeći broj studenata: Babinec i Brezje Dravsko (2), Cestica (6), Dubrava Križovljanska (4), Falinić Breg (1), Gornje Vratno (25), Jarki (4), Kolarovec (4), Križanče (2), Križovljan Radovečki (4), Mali Lovrečan i Malo Gradišće (1), Natkrižovljan (2), Otok Virje (5), Radovec (10), Radovec Polje (1), Selci Križovljanski (2), Veliki Lovrečan (8) i Virje Križovljansko (3). Od 87 studenata s područja općine Cestica 2/3 su djevojke, a među polaznicima raznih visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj i inozemstvu je i 28 mladića.

Svakom studentu uručeno je po 200,00 kuna, a na kraju susreta načelnik Mirko Korotaj prisutnim studentima i njihovim obiteljima čestitao je Uskrs te pozvao studente da se uključe u izradu novog pravilnika o dodijeli stipendija.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.