Redovnu godišnju skupštinu održala Udruga „Život i radost“ Cestica

OBJAVLJENO 1.4.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Pred nešto više od pet godina, 2. studenoga 2013., održana je osnivačka skupština Udruge za djecu s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom „Život i radost“ Cestica. Udruga ŽIR osnovana je s osnovnim ciljem da se osobe s teškoćama i invaliditetom uključe u život sredine. Proteklih nekoliko godina to se postiglo priređivanjem različitih aktivnosti u kojim su sudjelovale članovi Udruge i njihove obitelji, a podršku u radu rukovodstvo je stalno dobivalo od Općine Cestica i brojnih sponzora i volontera.

Redovnu izvještajnu sjednicu skupštine članovi udruge ŽIR održali su u subotu, 30. ožujka 2019. godine s početkom u 18 sati. Sjednica je održana u općinskoj vijećnici, a nakon pozdravnih riječi predsjednice Irene Jamnik i prihvaćanja dnevnog reda sjednicu je nastavila voditi Andreja Jamnik. U radno voditeljstvo izabrana je i Jožica Kolmačić koja je vodila zapisnik, a izvješće o brojnom stanju podnijela je Željka Zagorec.

Jednoglasno su prihvaćena sva izvješća kao i plan rada koji je predložila predsjednica, a prisutni su jednoglasno prihvatili i izmjene statuta koji je nadopunjen u člancima 6 ni 7.

Čestitke na uspješnom radu rukovodstvu Udruge „Život i radost“ uputio je zamjenik načelnika Žarko Rodeš i obećao daljnju pomoć općine Cestica u realizaciji zacrtanog programa aktivnosti u ovoj godini.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.