KUD Cestica održao 21. sjednicu Skupštine

OBJAVLJENO 11.3.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Od 2003. godine sjedište Kulturno umjetničkog društva općine Cestica u zgradi je stare škole u Radovcu u kojoj je 1845. godine započela redovna nastava

U južnom dijelu zgrade, u nekadašnjoj učionici prostor je za vježbe i probe, a tu se održavaju i sastanci pa je tako u subotu, 9. ožujka 2019. s početkom u 17 sati održana i redovna izvještajna sjednica Skupštine KUD-a osnovanog 1998. godine. Skupština je započela pozdravnim govorom predsjednice Petre Vunderl, a potom je usvojen predloženi dnevni red i izabrano radno voditeljstvo u koje su uz predsjednicu izabrane Natalija Levanić i Monika Kanjir kojoj je povjereno i vođenje zapisnika. Na početku sjednice za ovjerovitelje zapisnika predložene su Kristina Križanić i Lucija Vočanec, a verifikaciono povjerenstvo radilo je u sastavu: Tamara Šobak (predsjednica), Barbara Hohnjec i Jana Hrnčić. Sva izvješća i planovi jednoglasno su prihvaćeni, a nakon završetka sjednice druženje je nastavljeno uz razgovor o predstojećim aktivnostima, priredbama i manifestacijama.

U osvrtu na rad u protekloj godina predsjednica Petra Vunderl istaknula je da je KUD Cestica, 17. ožujka proslavio dva desetljeća rada te zahvalila svima koji su pomogli u organizaciji proslave, izradi biltena kao i u programu u kojem su nastupile sve sekcije KUD-a, a potom je pobrojala i sve manifestacije koje je KUD organizirao, kao i gostovanja na događanjima u općini Cestica i izvan nje.

Na vlastiti zahtjev iz Upravnog odbora KUD-a razriješeni su Davorka Golubić, Natalija Levanić, Anka Majhen i Danijel Korotaj, a jednoglasno je prihvaćen i prijedlog da se u isti izaberu Valerija Lazar, Lea Milec, Lucija Vočanec i Blanka Mikec kojoj je povjerena funkcija blagajnice.

Čestitku rukovodstvu KUD-a na uspješnom radu i zahvalu na promoviranju općine Cestica uputio je načelnik Mirko Korotaj koji je istaknuo da će Općina i nadalje podupirati raznoliku djelatnost Kulturno umjetničkog društva te izrazio zadovoljstvo na uključivanju mladih.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.