Završeno ocjenjivanje vina za izložbu "VIN CE - 2019"

OBJAVLJENO 8.2.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Od 158 zaprimljenih uzoraka 90 je srebrnih, 32 zlatna i 19 brončanih

      Za predstojeću treću izložbu vina VIN CE 2019. – Cestica zaprimanje uzoraka bilo je u nedjelju, 3. veljače, a Povjerenstvo za ocjenjivanje vina sastalo se u srijedu, 6. veljače te ocijenilo zaprimljene uzorke. Povjerenstvo za ocjenjivanje radilo je u tri komisije.

      Prvu komisiju sačinjavali su: dr. sc. Puhelek Ivana dipl. inž., Čižmešija Marijan, dipl. inž.i Brodski Aleksandar, dipl. inž.. Članovi druge komisije bili su: dr. sc. Osrečak Mirela dipl. inž., Majnarić Franjo dipl. inž. i Forko Mladen dipl. inž., a treća radila je u sastavu: mr. sc. Rubeša Vili Vlasta dipl. inž., dr. sc. Mihaljević Marin, dipl. inž. i  Puhelek Puština Nataša dipl. inž. Predsjednik 1. i 2. komisije bio je Miroslav Matovinović dipl. inž. agr., a predsjednik 3. ocjenjivačke komisije bio je Zdenko Ivanković dipl.inž.agr.

     Od 158 zaprimljenih uzoraka najviše uzoraka bilo je u kategoriji bijelo miješano (80), a ocjenjeno je 145 uzoraka.

      U ime organizacijskom odbora 3. izložbe vina VIN CE Cestica, ocjenjivačima je zahvalio predsjednik Udruge vinogradara i vinara Sv. Martin Cestica Marijan Županić, a zahvalio je  i Dominiku Lazaru na unosu i obradi podataka te ostalim članovima odbora koji su izložbu pripremili i pomogli realizirati.

     Treća izložba vina VIN CE 2019. – Cestica održati će se pod pokroviteljstvom općine Cestica, u subotu 16. veljače 2019. godine, s početkom u 15 satu u dvorani DVD-a Babinec. Sva ocjenjena vina  moći će se kušati, a dobitnicima odličja ista će se uručiti.

U prilogu nekoliko fotografija snimljenih za zaprimanja uzoraka u nedjelju, 3. veljače, a potom i kod ocjenjivanja u srijedu, 6. veljače 2019. godine.

U prilogu su, u pdf- i rezultati po sortama i prezimenima (nazivima) izlagača

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.