U dvorani OŠ Petrijenec završila Klampotic liga sezone 2018.-19.

OBJAVLJENO 28.1.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

U ime pokrovitelja najboljima čestitali čelnici općina Cestica i Petrijanec

     Proglašenjem rezultata i podjelom priznanja, pehara i nagrada, u nedjelju, 27. siječnja 2019. godine, završna je druga sezone rekreativne malonogometne lige "Klampotic". Prema rasporedu u nedjelju su, u dvorani OŠ Petrijanec odigrane i posljednje utakmice lige u kojoj je ove sezone, 2018.-2019. nastupilo devet malonogometnih momčadi s područja općine Cestica i Petrijanec. Liga je realizirana pod pokroviteljstvom spomenute dvije općine, a uz brojnu publiku završnom dijelu natjecanja prisustvovali su i čelnici susjednih općina. Tako su iz općine Cestica bili prisutni načelnik Mirko Korotaj, zamjenik mu Žarko Rodeš i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen, a ispred općine Petrijanec bio je načelnik Željko Posavec.

     U posljednjem kolu lige na rasporedu su bile utakmice; Yugo internacional – MNK Lovrečan (4 : 2),  NC Petrijenc Nova Ves – MNK Kolarovec ( 4:3), MNK Lovrečan – Trpači ( 4 :1) i Pekarnica Leskovar - Cafe bar 5  (0:2), a ekipa Virje bila je slobodna. Utakmicu je sudio Damir Prepelić, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka prišlo se proglašenje rezultata.

     U ime organizacijskog odbora osvrt na drugu sezonu Klampotic lige, koje se naizmjenično održavalo u sportskim dvoranama susjednih općina, dao je Neven Furjan, a u podjeli priznanja priključili su mu se Denis Šincek i Matija Kišić. U ime pokrovitelja natjecanja čestitke na organizaciji i ekipama na ostvarenim rezultatima uputili su načelnici općina, Mirko Korotaj i Željko Posavec, a potom su najboljim pojedincima i ekipama uručene nagrade i pehari za postignute rezultate.

     Peharima su nagrađene prve tri plasirane ekipe, "Pekarnica Leskovar" za treće mjesto, MNK "Lovrečan" za drugo, a pehar za prvo mjesto i ove godine pripao je sastavu "Cafe bar 5" iz Petrijanca.  

     Za najboljeg strijelca proglašen je Dario Bubek koji je u 16 odigranih utakmica postigao 21 pogodak, a priznanje za fair play, za najmanji broj dobivenih kazni (žutih i crvenih kartona), dobila je ekipa NC Petrijanec Nova Ves. Nagradu namijenjenu za najboljeg golmana primio je Silvijo Jovan iz sastava Pekarnica Leskovar, a u izboru voditelja ekipa za najboljeg igrača Klampotic lige općina Cestica i Petrijanec, u sezoni 2018.-20919., proglašen je David Županić iz sastava MNK Lovrečan.

     Kao zanimljivost možemo spomenuti da je druge sezone održavanja Klampotic lige postignuto 450 pogodaka. U listu strijelaca postignutih u protivničku mrežu upisalo se preko 70 igrača, a preko deset igrača ubacilo je i skrenulo loptu u svoju mrežu.

     I ove sezone održavanju lige pomogli su uz pokrovitelje natjecanja i mnogobrojni sponzori, a potporu natjecanju dala je i tvrtka "Top tim" iz Šibenika koja je za tri prvoplasirane ekipe dodijelila bonove za nabavku sportske opreme u iznosu od 20 tisuća kuna. Tako je ekipa Pekarnice Leskovar primila bon od 4 tisuće, MNK Lovrečan 6 tisuća kuna, a pobjedniku, sastavu Cafe bar 5 uručen je bon od 10 tisuća kuna.

U prilogu je u pdf-u konačna tablica, a detaljniji podaci po odigranim kolima mogu se vidjeti na adresi: http://klampoticliga.com/ .

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.