Božićna priredba u dvorani OŠ Cestica

OBJAVLJENO 22.12.2018.  |  AUTOR: Općina Cestica

     Završetak prvog polugodišta i predstojeće božićno-novogodišnje blagdane učenici OŠ Cestica proslavili su priredbom koja je održana u školskoj sportskoj dvorani, u petak, 21. prosinca 2018. godine s početkom u 16,30 sati.

     Sam program na početku su najavile voditeljice, Ema Hrnčić i Tena Gavrić, a prvo je uz pratnju na orguljama učiteljice Slavice Požgajec nastupio mali zbor škole. Uslijedio je zajednički nastup učenika prvih razreda (1.a, b i d razred), a potom su nastupili učenici drugog a i b razreda. Igrokaz "Ni bajke nisu što su nekad bile" izveli su učenici viših razreda, a potom se 4.a predstavio "Božićnom recitacijom", nakon čega su plesnu točku "Božić kuca na vrata", izveli učenici 3.b razreda.

     Pod vodstvom učiteljice Ivane Čorko iz Područne škole Lovrečan, s nekoliko pjesama predstavio se lovrečanski zbor, a predstavila se i lovrečanska plesna grupa. Božićnu čestitku na romskom i hrvatskom jeziku okupljenima u dvorani uputili su učenici romske nacionalnosti, a na kraju je svim izvođačima i onima koji su ih pripremali zahvalila ravnateljica Nevenka Turščak te potom svima u dvorani poželjela sretan Božić i novu godinu.

      Jednosatnoj božićnoj priredbi prisustvovalo je više stotina posjetitelja, a uz roditelje, djedove i bake učenika i ostalu rodbinu priredbi su nazočili i predstavnici općine Cestica na čelu s predsjednikom Vijeća Darkom Majhenom, zamjenikom načelnika Žarkom Rodešom i načelnikom Mirkom Korotajem.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.