Održana godišnja skupština SRK „Općine Cestica 1995“

OBJAVLJENO 19.12.2018.  |  AUTOR: Općina Cestica

Redovita izvještajna i redovita izborna godišnja skupština SRK „Općine Cestica 1995“

Dana 16. 12. 2018. godine s početkom u 9,20 sati u ribičkom domu SRK „Općine Cestica 1995“ u Velikom Lovrečanu, Varaždinska ulica 10 b, održana je redovita izvještajna i redovita izborna godišnja skupština kluba. Uz nazočnost 30 članova kluba, skupštini su prisustvovali i načelnik općine Cestica g. Mirko Korotaj, te predsjednik ŠRD „Vidovec“ g. Zdravko Klopotan.

     U prvom dijelu skupštine podnesena su izvješća o radu kluba, financijsko izvješće, izvješće nadzornog odbora i stegovnog suda. U izvješćima je naglašeno da su ispunjene sve zadaće iz godišnjeg plana za 2018. godinu. Sva su izvješća prihvaćena jednoglasno i bez primjedbi i rasprave. U drugom dijelu, je održana redovita izborna skupština kluba za tijela upravljanja.

     Za predsjednika je izabran Marijan Kolednjak, za dopredsjednika i voditelja ribočuvarske službe Danko Furjan, za tajnika Nikola Jamnik, blagajnika i domara Boris Veselnik, voditelja natjecateljske komisije Mladen Hrnčić, voditelja ekologije Goran Rodeš, voditelja komisije za članstvo Miran Vinter i voditelja poribljavanja i gospodarenja RZ Mario Možanić.

U nadzorni odbor kluba izabrani su Vlado Vinter, Stjepan Veselnik i Danijel Šestanj. U stegovni sud izabrani su Ivan Lukaček, Thomas Kos i Daniel Borak.

U Klubu se nadaju da će ispuniti očekivanja članova ribića.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.