U petak održana božićna priredba škole Lovrečan

OBJAVLJENO 15.12.2018.  |  AUTOR: Općina Cestica

U dupkom ispunjenoj dvorani DVD-a Lovrečan Dubrava nastupili svi učenici škole

      Nastavnici i učenici područne škole Lovrečan organizirali su i ove godine božićnu priredbu, a ista je priređena u petak, 14. prosinca s početkom u 16,30 sati. Priredba je održana u dvorani DVD-a Lovrečan Dubrava, a u bogatom programu koji su vodili učenici Marko Gerbus i Erik Mikec nastupili su svi učenici škole.  

    U uvodnom dijelu programa nastupio je zbor lovrečanske škole, a u glazbenom dijelu pjesmu Tiha noć otpjevali su Maja Gonzi i Erik Mikec. Na kraju priredbe ravnateljica Nevenka Turščak zahvalila je učenicima i učiteljima na trudu koju su uložili u pripremu i održavanje same priredba te sve u dvorani pozvala na predstojeću božićnu priredbu i sajam koji će se u Osnovnoj školi Cestica održati u petak 21. prosinca.

   Nastava u današnjoj područnoj školi u Lovrečanu održava se od 1929. godine, a danas proširenu lovrečansku školu polaze učenici iz pograničnog dijela općine Cestica. Najbrojniji je treći razred koji polazi 19 učenika, a potom slijede prvi (17), četvrti (16) i drugi u kojem je desetero đaka.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.