Sportske igre umirovljenika Cestica

OBJAVLJENO 13.9.2018.  |  AUTOR: Općina Cestica

     Povodom Dana općine Cestica, koji se slavi 14. rujna, Udruga umirovljenika općine Cestica priredila je u srijedu, 12. rujna 2018. godine s početkom u 15 sati, tradicionalni sportski susreti umirovljenika u kuglanju, pikadu, šahu i streljaštvu. Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom općine Cestica, a uz umirovljenike iz Cestice na susretu su sudjelovale i ekipe iz Gornjeg Kneginca, Trnovca, Sračinca i Varaždina, te gosti iz slovenskih općina Ormož i Zavrč. U pikadu najbolji je bio Trnovec, a u streljaštvu  pehar za prvo mjesto pripao je ekipi iz općine Sračinec. U disciplini „viseća kuglana“  prvo mjesto pripalo je gostima iz Ormoža, a potom su se plasirali Cestica, Zavrč, Gornji Kneginec i Trnovec. U natjecanju ekipa u šahu najbolji je bio Varaždin, a potom Cestica i Trnovec. Kod šahista u pojedinačnoj konkurenciji najviše bodova osvojio je Stjepan Delija, a potom su se plasirali Đuro Funduk i Rifat Trpeza.  

     Dobrodošlicu gostima iz susjednih općina i čestitke na dobroj organizaciji rukovodstvu i članovima Udruge umirovljenika općine Cestica uputio je načelnik Mirko Korotaj, a podjeli pehara i zahvalnica bio je prisutan  i zamjenik načelnika Žarko Rodeš, predsjednik Vijeća Darko Majhen te potpredsjednik Vijeća Vlado Hip. Uz Milana Boraka, predsjednika Udruge umirovljenika općine Cestica proglašenju pobjednika bili su prisutni i voditelji pojedinih sekcija, Štefanija Borak, Štefica Lazar i Stjepan Mihin.

  Tradicionalni susret umirovljenika održan je u prostorijama Udruge umirovljenika općine Cestica i dvorani društvenog doma u Gornjem Vratnu. Nakon  podjele pehara i zahvalnica uslijedila je zakuska koju su pripremile članice Udruge, a druženje je uz pjesmu i ples nastavljeno do kasnih noćnih sati.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.