Posjeta Ruralnoj kući za odmor "Rim"

OBJAVLJENO 14.8.2018.  |  AUTOR: Franjo Talan

Čestitku na otvaranju objekta uputio i načelnik Mirko Korotaj, a u domaćim specijalitetima uživali su i brojni posjetitelji

      Uz istočnu stranu potoka Pošalitva, na granici naselja Falinić Breg, Veliki Lovrečan i Brezje Dravsko smjestila se „Ruralna kuća za odmor Rim“, u vlasništvu Jelene i Stanka Milec. Jedini put kojim se do kuće možete doći vodi iz naselja Brezje Dravsko, a kuća je od „glavne“, državne ceste D-2, iz Brezja Dravskog udaljena oko 600 metara.  Uz kuću nalazi se i dvorište od kojeg je prema jugu postavljena sjenica te potom i velika livada, a prema zapadu vodi staza do kućice uz potok, na kojem je i mlin. Blizina šume koja je s istočne strane posjeda putniku namjerniku daje svježinu i u ove vruće ljetne dane.

      Kako bi što većem broju ljudi omogućili razgledavanje ovog kutka u nedjelju, 12. kolovoza 2018. godine Sportsko rekreativno društvo "Poleti" i Ruralna kuća za odmor "Rim" otvorili su sve sadržaje koji se nalaze na posjedu brojnim posjetiteljima, a tu su se našli i specijaliteti pripremljeni po starim receptima među kojima su bili i domaći štrukli.

     Čestitki vlasnicima na otvaranju Ruralne kuće za odmor Rim izrekao je i načelnik Mirko Korotaj, a „otvorenim vratima“ ovog lijepo uređenog objekta za prihvat i smještaj gostiju bio je prisutan i Darko Majhen predsjednik Vijeća općine Cestica, vijećnici i mnogobrojni posjetitelji.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.