Vatrogasci DVD-a Virje Križovljansko održali 86. sjednicu Skupštine

OBJAVLJENO 16.2.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Priznanje za četiri desetljeća u vatrogasnom društvu primio Ivan Martan, a pristupnice su potpisali Meri Majhen, Ivan Bobek, Filip Friščić i Adam Pšag.

Redovita izvještajna sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Virje Križovljansko održana je u subotu, 3. veljače 2024. godine s početkom u 18 sati. Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne sudionici sastanka minutom šutnje odali su počast preminulim vatrogascima, a nakon toga riječi pozdrava članovima DVD-a i gostima uputio je Danijel Sambolec, predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Jednoglasno je prihvaćen predloženi dnevni red, a i radna tijela za vođenje sjednice. U radno voditeljstvo izabrani su: Danijel Sambolec za predsjednika, te Valentino Vočanec i Denis Pavlović za članove. Vođenje zapisnika preuzeo je Antonio Vočanec, a za ovjerovitelje zapisnika izabrani su Tihomir Mičović i Luka Furjan.

Verifikacijsko povjerenstvo u sastavu Luka Prepelić, predsjednik i članovi Sandi Martan i Siniša Horvat, ustanovilo je da je sjednici skupštine prisutno 25 od 38 članova, a potom su podnesena izvješća o radu DVD-a Virje Križovljansko 2023. godine, kao i financijsko i izvješće Nadzornog odbora. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena kao i plan rada i financijski plan za tekuću godinu.

Po završetku radnog dijela 86. sjednice Skupštine DVD-a Virje Križovljansko uručena su vatrogasna priznanja, diplome i spomenice dugogodišnjim članovima društva, a iste su dobitnicima uručili Milenko Biškup, zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Cestica i Darko Majhen, predsjednik Općinske vatrogasne zajednice i potpredsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije.

Za 10 godina članstva u redovima DVD-a priznanja su primili: Kristina Daljavec, Dominik Mičović, Alex Košutar i Bruno Žunec. Za tri desetljeća u vatrogasnom društvu priznanje je dobio Leon Belčić, a za 40 godina Ivan Martan.

Nakon uručivanja priznanja dugogodišnjim članovima u svečanom ozračju pristupnice su potpisali najmlađi članovi, a to su Meri Majhen, Ivan Bobek, Filip Friščić i Adam Pšag.

U ime Vatrogasne zajednice Općine Cestica čestitke rukovodstvu DVD-a Virje Križovljansko na uspješnom radu uputio je Darko Majhen, predsjednik VZO Cestica, a potom je zahvalu vatrogascima na rukovodstvu požrtvovnom radu uputio i Mirko Korotaj, načelnik Općine Cestica.

U prilogu nekoliko fotografija koje je snimio Bruno Žunec. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.