Mladi nogometaši sjajno predstavili Nogometne centre Cestica i Sračinec

OBJAVLJENO 16.1.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

U sklopu 22. Malonogometnog prvenstva općine Cestica koji se cijeli siječanj odigrava u dvorani Osnovne škole Cestica, u nedjelju 14. siječnja održane su dvije iznimno uzbudljive revijalne utakmice koje su uključivale vrtićke ekipe nogometnog centra Cestica i Sračinec, kao i selekcije U9. Ovaj sportski događaj okupio je najmlađe ljubitelje nogometa na našem području te je bio prilika za pokazivanje sportskog duha i talenta među najmlađim generacijama.

Na kraju svake utakmice, tajnik Nogometnog kluba Polet Cestica i predstavnik organizatora prvenstva, gospodin Hrnčić Tomislav uručio je zahvalnice predstavnicima nogometnih centara Cestica i Sračinec. Ovom gestom željelo se istaknuti važnost njihovog sudjelovanja i doprinosa ovom sportskom događaju, čime su dodatno obogatili atmosferu natjecanja.

Revijalne utakmice su bile prepune uzbuđenja, smijeha i sportskog nadmetanja, a mladi nogometaši su pokazali iznimnu vještinu i entuzijazam na terenu. Ovakvi događaji imaju ključnu ulogu u poticanju ljubavi prema sportu među najmlađima, promičući zdrav životni stil i timski duh.

Nogometni klub Polet Cestica kao organizatori 22. Malonogometnog prvenstva općine Cestica zahvaljuju svim sudionicima, trenerima, roditeljima i lokalnoj zajednici na podršci koju su pružili ovom događaju.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.