Održana 46. sjednica UO LAG-a Sjeverozapad

OBJAVLJENO 8.9.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Marijan Škvarić, predsjednik LAG-a - Kroz različite oblike potpora na području djelovanja Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad plasirano 16,5 milijuna kuna.

Pod predsjedanjem Marijana Škvarića, predsjednika Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad, održana je u ponedjeljak, 4. rujna 2023. godine, s početkom u 18 sati, 46. sjednica Upravnog odbora LAG-a, a nakon prihvaćanja dnevnog reda jednoglasno je prihvaćen i zapisnik s prošle sjednice, kao i ostale točke koje su prethodno obrazložili tajnik Emil Tkalec, i voditelj LAG-a Sjeverozapad Mario Željezić.

Zbog proširenja djelovanja LAG-a, prisutni članovi jednoglasno su prihvatili i prijedlog novog Statuta, a iz istih razloga novi Upravni odbor imat će 15 članova, po jednog iz svake jedinice lokalne samouprave. Novim Statuom određeno je da LAG Sjeverozapad obuhvaća područja općina Bednja, Beretinec, Cestica, Donja Voća, Gornji Kneginec, Klenovnik, Maruševec, Petrijanec, Sračinec, Sveti Ilija, Vidovec i Vinica, a od gradova to su Ivanec, Lepoglava i Varaždin.

Na kraju sjednice prigodnim riječima nazočnima se obratio Božidar Novoselec, načelnik Općine Sračinec, a potom je članovima Upravnog odbora na dosadašnjem radu zahvalio  predsjednik LAG-a Marijan Škvarić te istaknuo da je u proteklom razdoblju preko različitih projekata i mjera za razvoj ruralnog područja plasirano 16,5 milijuna kuna. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.