HZMO organizira Međunarodne savjetodavne dane s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Republike Austrije

OBJAVLJENO 7.9.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica
HZMO organizira Međunarodne savjetodavne dane s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Republike Austrije

Poštovani,

u suradnji s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Republike Austrije (Pensionsversicherungsanstalt) Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) organizira Međunarodne savjetodavne dane 13. i 14. rujna 2023. za osiguranike koji su zaposleni odnosno samozaposleni ili su bili zaposleni u R Austriji.

Međunarodni savjetodavni dani održat će se:

  • 13. rujna 2023. u Zagrebu, u Središnjoj službi, A. Mihanovića 3, 9:00 - 13:00 sati
  • 14. rujna 2023. u Varaždinu, u Područnoj službi u Varaždinu, Kolodvorska 20c, 9:00 - 13:00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane osiguranike da dođu na savjetodavne dane na kojima će savjetnicima iz područja mirovinskog osiguranja moći postavljati pitanja vezana uz ostvarivanje prava iz austrijskog sustava mirovinskog osiguranja te dobiti informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, kao i o načinu i postupku isplate austrijske mirovine.

Termin za sudjelovanje na savjetodavnim danima u Zagrebu potrebno je prethodno dogovoriti putem telefona, na broj 01 4595 424 ili e-poštom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a za sudjelovanje u Varaždinu na broj 042 398 056 ili e-poštom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Napominjemo da je na savjetovanje potrebno donijeti dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Ovu informaciju dostavili smo jučer (lokalnim) medijima, te objavili na službenim kanalima HZMO-a (www.mirovinsko.hr, Facebook, Instagram).

Radi šire dostupnosti, ovim putem ljubazno vas molimo da o navedenom informirate i svoje korisnike (oglasna ploča, mrežne stranice i dr.).

Najljepša hvala na suradnji.

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.