CESTICA: Početak nove školske godine

OBJAVLJENO 4.9.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Početak nove školske godine danas je vratio u školske klupe učenike osnovnih škola kako u čitavoj Hrvatskoj, tako i u našoj općini.

U osnovnu školu danas je prvi put krenulo ukupno 56 prvašića – 40 u Osnovnu školu Cestica i 16 u Područnu školu Lovrečan. Za prvi dan škole prvašićima je priređen  program dobrodošlice koji su im pripremili učenici četvrtih razreda, a sve najbolje u godinama školovanja koje im slijede zaželjeli su im načelnik Općine Cestica

Načelnik Mirko Korotaj je rekao  - kako će prvašićima ovaj dan zauvijek ostati u sjećanju, istaknuo da trebaju dobro slušati nastavnike te da je osnovna škola tek prvi korak u učenju jer učenje zapravo traje čitav život, a Općina će im uvijek biti potpora u svakom pogledu.

Pred brojnim roditeljima i djecom ravnateljica škole zaželjela je sreću prvašićima: „Za vas je danas velik dan, možda jedan od najvažnijih u životu jer okrećete sasvim novu stranicu i krećete u prekrasan svijet stjecanja znanja. Od srca vam želim puno uspjeha na tom putu, da problema bude što manje a zadovoljstva i sreće što više. Čestitam i roditeljima, jer nije mala stvar imati prvašića, mislim da ste jednako uzbuđeni kao djeca – ako ne i više“ – rekla je ravnateljica Nevenka Turščak.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.