Održan šesti Shelterfest – festival elektronske glazbe

OBJAVLJENO 25.7.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

U elektronskoj glazbi, nastupima raznih DJ –eva, vizualnim i zvučnim efektima te plesnoj atmosferi uživali su mnogi posjetitelji ovogodišnjeg Shelterfesta. U organizaciji Udruge mladih „HiperAKTIVNI“ Cestica te pod pokroviteljstvom Općine Cestica, 15. je srpnja na igralištu osnovne škole održan šesti po redu Shelterfest.

Riječ je o manifestaciji elektronske glazbe koji svake godine privlači sve veći broj zainteresiranih. Ove je godine nastupalo devet vrhunskih izvođača (Timo G, SoundMasterz, JNX, Voltair, Risa Brown, Milec, AK, Zlajax i Marak) koji se često nalaze na pozornicama raznih festivala. House, pop glazba, edm i hrvatski trash samo su neki od glazbenih žanrova koje su DJ –evi miksali za pultom.

Ovogodišnja izvrsna produkcija koju „HiperAKTIVNI“ svake godine podignu na novu razinu privukla je posjetitelje iz različitih krajeva Varaždinske županije, a i šire. Luda atmosfera, ples te dobra hrana i piće zasigurno nisu nedostajali zbog čega je publika ispred pozornice ostala do ranih jutarnjih sati.

Udruga je zadovoljna posjećenošću i reakcijama, a posebno se zahvaljuje Općini na pomoći i podršci pri organizaciji od samih početaka Shelterfesta.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.