Održan 23. tradicionalni vatrogasni malonogometni turnir DVD-a Virje Križovljansko

OBJAVLJENO 11.7.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Pod pokroviteljstvom općine Cestica, u nedjelju 9. srpnja 2023. godine, vatrogasci DVD-a Virje Križovljansko priredili su 23. tradicionalni vatrogasni malonogometni turnir, a na istome su uz domaćine sudjelovali i vatrogasci DVD-a Babinec, Gradišće, Lovrečan Dubrava, Križovljan Cestica, iz Vatrogasne zajednice općine Cestica te sastavi DVD-a Jakopovec, Lepoglava, Strmec i Varaždin.

Istoga dana održano je i, deseti puta po redu, natjecanje u odbojci na pijesku, a u kojem su sudjelovale ženske ekipe DVD-a Babinec, Gornje Vratno, Lovrečan Dubrava, Križovljan Cestica i domaćini, DVD Virje Križovljansko.

Ovogodišnji sportski susreti vatrogasaca, u odbojci na pijesku i malom nogometu, održani su u Sportskom parku Mlaka u Virju Križovljanskome.

Najbolje rezultate u odbojci na pijesku postigle su odbojkašice iz DVD-a Gornje Vratno, a potom se plasirala ekipa domaćina i DVD Babinec.

Na malonogometnom vatrogasnom turniru polufinale su izborili: Babinec, Gradišće, Varaždin i Virje Križovljansko. U prvoj polufinalnoj utakmici DVD Varaždin pobijedio je DVD Gradišće, a u drugoj domaćini su bili bolji od ekipe DVD-a Babinec. U utakmici za treće mjesto DVD Babinec je rezultatom 4:1, pobijedio DVD Gradišće, a u finalu je DVD Varaždin savladao domaćine rezultatom 2:0 i tako po drugi puta osvojio prvo mjesto.

Podjelu pehara najboljim ekipama, uz predsjednika DVD-a Virje Križovljansko, Danijela Sambolca i tajnika Valentina Vočanec izvršili su Darko Majhen, predsjednik Vatrogasne zajednice općine Cestica i predsjednik Općinskog vijeća općine Cestica kojem se pridružio i Ivan Bednjanić Bunić, zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Općine Cestica, a uz pehar za osvojeno prvo mjesto nogometaši vatrogasne ekipe DVD-a Varaždin primili su, kao i lanjske godine, i prijelazni pehar.

Sve nogometne utakmice sudili su, otac i sin, Damir i Luka Prepelić, a zahvaljujući brojnim sponzorima i donatorima, za mnogobrojne posjetitelje i sudionike natjecanja vrijedni organizatori priredili su bogatu tombolu u kojoj je glavna nagrada bio Laptop HP Elite.

Tijekom dana sportske susrete pratili su i brojni navijači, a vrijedni organizatori za najmlađe posjetitelji osigurali su igrala za djecu.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.