MNK Kolarovec proslavio 10 godina djelovanja kluba

OBJAVLJENO 11.7.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Od svog osnutka,1. siječnja 2013. godine članovi Malonogometnog kluba Kolarovec rade na okupljanju mještana, a uz izgradnju igrališta i sadržaja veznih uz nogomet za istaknuti je da prije osnivanja kluba u naselju nije postojalo nijedno mjesto na kojem bi se najmlađi mogli nesmetano igrati, družiti i zabavljati. Doduše mještani su uz ulicu 8. maja, 11. rujna 2005. godine podigli raspelo, postavili slavinu s pitkom vodom i uredili mali park s nekoliko klupa, ali kako je spomenuti park postavljen uz samu prometnicu nije se ni mogao koristiti za veća okupljanja, a najmanje za bezbrižnu dječju igru.

Iste godine po osnivanju članovi MNK Kolarovec organizirali su malonogometni turnir, a sudjelovali su i na malonogometnim turnirima ostalih klubova, kao i na zimskim malonogometnim prvenstvima općine Cestica koja se svake godine održavaju u siječnju mjesecu, te sudjelovali u ostalim događanjima na cestičkom području. Vrijedni članovi MNK-a Kolarovec ne samo da su, uz pomoć općine Cestica i brojnih sponzora i podupiratelja rada kluba, uredili vlastito igralište, nadstrešnicu, rasvjetu s reflektorima, prostorije kluba sa sanitarnim čvorom, uredili pristupnu cestu i ostale sadržaje, već su poznati i po organizaciji vuzemlice.

Sama proslava 10. te obljetnice MNK Kolarovec održana je u večernjim satima u subotu, 8. srpnja 2023. godine, a kako je tog dana održan i jubilarni deseti malonogometni turnir susret je završen podjelom pehara najboljim ekipama.

Cijeli program proslave vodila je Adrijana Furjan, a osvrt na dosadašnje aktivnosti kluba dao je predsjednik kluba Dalibor Vočanec. U ime općine Cestica čestitku članovima kluba uputio je načelnik Mirko Korotaj, a samoj proslavi bio je prisutan i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen te ostali vijećnici. U nastavku proslave, u znak zahvalnosti za dosadašnju potporu radu kluba, uručeno je preko 60 zahvalnica sponzorima i podupirateljima, a u podjeli istih priključio se i član uprave Josip Arklinić.

Na desetom turniru MNK Kolarovec, kod seniora najbolja Anemona, a kod veterana NK Babinec    

Završni dio subotnjeg druženja na prostoru južno od malonogometnog igrališta u Kolarovcu bio je rezerviran za podjelu pehara najbolje plasiranim ekipama, a iste su uz čelnike općine Cestica, načelnika Mirka Korotaja i predsjednika Općinskog vijeća Darka Majhena, najboljim ekipama uručili Dalibor Vočanec, predsjednik i član uprave MNK Kolarovec Josip Arklinić i Adrijana Furjan. U seniorskoj konkurenciji pehar za treće mjesto osvojio je domaćin, MNK Koarovec, drugoplasirani bio je sastav „Fibis“, a pehar za prvo mjesto pripao je sastavu Anemona. U konkurenciji veterana ekipa „Nosorog“ bila je treća, drugo mjesto osvojio je sastav Vrtovi Vratno, a pehar za prvo mjesto pripao je ekipa NK Babinec.

Nakon podjele pehara druženje je nastavljeno uz svirku glazbenog sastav, a vrijedni članovi MNK Kolarovec za brojne posjetitelje priredili su dovoljne količine optimalno ohlađenog pića kao i hrane za konzumaciju.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.