Spektakl u Cestici – borba za titulu najbolje malonogometne momčadi u Hrvatskoj

OBJAVLJENO 28.6.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Ovog vikenda (1. i 2 srpnja) u Cestici na terenu NK Poleta održat će se peto izdanje završnice SOCCA Prvenstva Hrvatske u malom nogometu.

Pozivaju se svi navijači i ljubitelji nogometa ovaj vikend u Cesticu jer tamo stižu ekipe iz cijele države koje će se boriti za prestižnu nagradu – titulu prvaka Hrvatske te odlazak na Ligu prvaka.

Pobjednička ekipa na Prvenstvu Hrvatske osvojit će novčanu nagradu od 1.000 eura te plasman na Ligu prvaka u Mariboru uz sve plaćene troškove u vrijednosti od 3.000 eura. Treba naglasiti kako se ove godine Liga prvaka igra na novoj lokaciji, na stadionu Ljudski vrt u Mariboru gdje svoje utakmice igra najtrofejnija nogometna momčad Slovenije.

Iz Hrvatskog Socca malonogometnog saveza najavljuju kako će na završnici Socca RH suditi najbolji hrvatski suci u ovome sportu, kao i suci iz inozemstva koji su sudili na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Essenu čime će se organizacijska ljestvica podići još stepenicu više. Osiguran je prijenos svih utakmica putem live streama, dok će polufinalne i finalna utakmica biti prenošene u programu Sport Klub televizije.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Sve informacije oko ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske mogu se saznati na službenoj stranici Saveza www.malinogomet.hr.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.