U sklopu Lovrečan kupa 2023., u nogometu i odbojci natjecalo se 47 ekipa

OBJAVLJENO 27.6.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na sportskim terenima kod Područne škole Lovrečan na tradicionalnom Lovrečan kupu ove godine natjecalo se 28 malonogometnih sastava, a za odbojku na pijesku prijavilo se 19 ekipa.

Prvog dana turnira, u subotu, 24. lipnja u malom nogometu u najmlađem uzrastu bile su tri ekipe, a u juniorskoj konkurenciji bilo je deset momčadi.

Nedjelja je bila rezervirana za oglede u odbojci na pijesku, a u malonogometnom natjecanju u seniorskoj konkurenciji bilo je 15 ekipa.  Natjecanje u malom nogometu započelo je u 9 sati, a sudjelovali su: Trpači, MNK Kolarovec Anemona, Car wash Ljutomer, MNK Strmec Podravski, Red STAR, DSC Energy, UŠR Cvetlin, MH System, Frizerski studio Lucifriz, MNK Lovrečan, MNK Lovrečan 2, 10x team Cestica, Stolarija Žeger i Prijatelji, Gašo trgovina i MNK GS.

Za završni dio natjecanja plasirali su se: Frizerski studio Lucifriz, 10x team Cestica, Stolarija Žeger i Prijatelji i Gašo trgovina. U prvoj polufinalnoj utakmici sastali su se Gašo trgovina - Stolarija Žeger i Prijatelji (1:3), a u drugoj utakmici sastav 10 x team Cestica rezultatom 1:0 bio je bolji od ekipe Frizerski studio Lucifriz. U utakmici za treće mjesto sastav Gašo trgovina rezultatom 6:1 bio je bolji od Frizerskog studija Lucifriz, a u finalu ekipa Stolarija Žeger i Prijatelji rezultatom 1:0 bila je bolja od prošlogodišnjih pobjednika, sastava 10x team Cestica.

Tradicionalni Lovrečan kup organizira Malonogometni klub Lovrečan iz Velikog Lovrečana, a uz generalnog pokrovitelja Općinu Cestica ovo natjecanje su pomogli i brojni podupiratelji. 

U ime Općine Cestica, generalnog pokrovitelja natjecanja, čestitke organizatorima na odličnoj organizaciji i ekipama na ostvarenim rezultatima, uputio je načelnik Mirko Korotaj, a nakon primljenih izvješća s lokacija za točenje pića Neven Furjan, predsjednik MNK Lovrečan proglasio je rezultate i dobitnike nagrade šanka u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.