Na streljani u Gornjem Vratnu ekipa Udruge umirovljenika Cestica bila četvrta 

OBJAVLJENO 21.4.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

U organizaciji Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije u četvrtak, 20. travnja 2023. godine održane su na nivou Varaždinske županije sportske igre umirovljenika.

Prema riječima Milana Boraka, predsjednika Udruge umirovljenika općine Cestica, natjecanje u raznim disciplinama ( šah, viseća kuglana, pikado…) održano je na više lokacija, a na streljani u Gornjem Vratnu domaćin natjecanja u streljaštvu bili su cestički umirovljenici. Tijekom dana natjecanje je obišla Jadranka Behlin, predsjednica Saveza, a podršku natjecateljima dao je i Mirko Korotaj, načelnik Općine Cestica. 

Na natjecanju u streljaštvu sudjelovalo je četrdeset natjecatelja iz dvadeset umirovljeničkih udruga, a za ekipu domaćina, Udrugu umirovljenika općine Cestica, nastupili su Stjepan Borak, Danijel Kukec, Mirko Panić i Danijel Šestanj. 

U ekipnom plasmanu prvo mjesto osvojili su strijelci iz PU Varaždinska, a potom su se plasirali Ludbreg, Varaždin i Cestica.

Samo natjecanje započelo je ujutro u osam sati, a u pripremu streljane i pomoći natjecateljima uključilo se dvadesetak članova Udruge.  

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.