Glazbeni program uz proslavu Dana Općine Cestica 2022. godine

OBJAVLJENO 18.9.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Kao i svake godine uz proslavu Dana Općine Cestica vezan je i bogat i raznolik glazbeni program, a tako je bilo i ove godine.

Tako je već na održanim sportskim igrama umirovljenika, u ponedjeljak, 12. rujna nastupio glazbeni sastav Modus, na proštenju, na proslavi blagdana Uzvišenja Svetog Križa, u srijedu 14. rujna, župsko proštenje uzveličao je zbor župe Križovvljan, a u petak, 16. rujna 2022. godine, na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća općine Cestica zapažen nastup imao je i zbor Stellarium KUD-a Općine Cestica.

Tako je na početku Svečane sjednice, pod vodstvom prof. Gordane Kos Kolar, zbor Stellarium izveo hrvatsku himnu Lijepa naša domovino, a u završnom dijelu sjednice zbor Stellarium, je pod dirigentskom palicom prof. Gordane Kos Kolar, uz pratnju prof. Lucije Kolar i glazbenog sastava Kandidati izveo splet pjesama grupe ABBA “I have a dream“.

Na druženju pod šatorom, uz prigodni domjenak predstavio se i Tamburaški sastav „Lajk“, a na večernjem koncertu, s početkom u 22 sata, predstavila se i grupa VIGOR.

U subotnjem dijelu programa, 17. rujna 2022., s početkom u 15 sati, u sklopu projekta „Jer srce prepoznaje najbolje“ pod nazivom Putovima zdravlja bila je predviđena šetnja kroz općinu Cestica, ali se zamišljeno zbog jake kiše koja već tri dana pada od istog moralo odustati te je isti zamijenjen prigodnim sportskim programom nakon kojeg se pod šatorom predstavio glazbeni sastav „Passion Embrace Band“.

U završnom dijelu subotnjeg programa proslave Dana Općine Cestica bio je koncert grupe Opća Opasnost.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.