Načelnik Mirko Korotaj čestitao mladim nogometašicama OŠ Cestica 

OBJAVLJENO 17.6.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Uslijed zapaženih rezultata djevojaka OŠ Cestica na državnom natjecanju u futsalu načelnik Mirko Korotaj, u dvorani Kulturnog centra u Cestici, priredio je u srijedu, 15. lipnja 2022. godine prijem za mlade nogometašice, a kojem je uz mentora, prof Predraga Dobrotića učitelja tjelesne i zdravstvene kulture bila prisutna i ravnateljica Nevenka Turščak. 

Uz čestitke mladim nogometašicama na postignutim rezultatima načelnik Mirko Korotaj zahvalio je mladim sportašicama na zalaganju i trudu koji ulažu u razvoj svojih potencijala te naglasio da svojim angažiranjem, predanim radom, a i rezultatima postignutim na razini Varaždinske županije i Republike Hrvatske značajno doprinose i promicanju općine Cestica. UZ osobnu čestitku svakoj natjecateljici načelnik Korotaj uručio je prigodni poklon, a uz riječi zahvale za vođenje ekipa poklon je uručen i Predragu Drobrotiću, učitelju tjelesne i zdravstvene kulture, koji je mlade sportašice pripremao za natjecanje. 

U ime OŠ Cestica općini Cestica i načelniku Mirku Korotaju zahvalila je ravnateljica Nevenka Turščak, a prof. Predrag Dobrotić, mentor školskih malonogometnih sastava zahvalio je Općini Cestica na pomoći u nabavci sportske opreme i kupnji trenirki za članice ekipe koje su sudjelovale na državnom prvenstvu kao i podrške Školskom športskom društvu. 

O uspjehu mladih cestičkih sportašica voditelj prof. Predrag Dobrotić, učitelj tjelesne i zdravstvene kulture, je rekao: U konkurenciji 5. i 6. razreda, naše učenice, Marta Borak, Dora Majhen, Ella Golubič, Hana Košić, Jasmina Humek, Ana Levanić i Ana Marija Zebec osvojile su, na natjecanju koje se od 31. svibnja do 2. lipnja 2022. godine, održalo u Vinkovcima, 3. mjesto na državnom natjecanju iz futsala, a na državnom prvenstvu održanom u kategoriji 7. i 8. razreda, učenice OŠ Cestica, među 24 ekipe iz cijele Hrvatske osvojile su 2. mjesto u skupini te su na kraju natjecanja zauzele deveto mjesto. Državno prvenstvo u futsalu za starije natjecatelje održano je u Poreču, od 30. ožujka do 1. travnja 2022. godine, a za OŠ Cestica igrale su: Mihaela Letonja, Karla Košić, Lea Majhen, Lana Premuž, Lora Krajnc, Dora Majhen, Jasmina Humek, Marta Borak, Vanesa Furjan i Ella Golubič.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.