Tradicionalni 28 kup općine Cestica osvojila ekipa NK Polet

OBJAVLJENO 14.6.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U subotu i nedjelju, 11. i 12. svibnja 2022. godine, na igralištu NK Dinamo Babinec igrane su utakmice za tradicionalni Kup općine Cestica u nogometu, a koji se pod pokroviteljstvom općine Cestica održava već 28. godinu.

Prvog dana turnira igrane polufinalne utakmice. NK Polet Cestica je rezultatom 6:0 pobijedio Vratno, a drugog finalistu dobilo se tek nakon „raspucavanja“ penala. Naime utakmica Dinamo – Bratstvo završila je 4:4, a u izvođenju penala finale su izborili nogometaši iz Otok Virja, koji su uspjeli pobjedu ostvariti ukupnim rezultatom 9:8.

U nedjeljnoj utakmici za treće mjesto Dinamo je rezultatom 3:1 bio bolji od Vratna, a u finalnoj utakmici NK Polet je rezultatom 4:0 bio bolji od ekipe NK Bratstvo Otok Virje i tako osvojio pehar za prvo mjesto.

Po završetku finalne utakmice uslijedilo je proglašenju rezultata, a na početku je sudionika turnira, u ime domaćina NK Dinmo Babinec, pozdravio Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik kluba, a potom je klubovima na fer i sportskoj borbi čestitao načelnik Mirko Korotaj. Podjeli pehara prisustvovao je Neven Furjan, predsjednik povjerenstva za sport općine Cestica i predsjednik Općinskog vijeća općine Cestica Darko Majhen.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.