Za predsjednika MNK Lovrečan ponovno izabran Neven Furjan

OBJAVLJENO 3.3.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Redovitu sjednicu skupštine članovi Malonogometnog kluba Lovrečan održali su u petak, 25. veljače 2022. godine, a ista je s početkom u 18 sati započela u prostorijama restorana Žmah u Babincu.

Sama sjednica započela je intoniranjem himne Republike Hrvatske, a potom je prihvaćen dnevni red i izabrana radnja tijela za vođenje Skupštine. Patrik Zebec, predsjednik verifikacijskog povjerenstva priopćio je da je sjednici skupštine prisutan natpolovični broj, od 86 punoljetnih  članova, a potom je opširno izvješće o radu MNK-a Lovrečan u proteklom mandatnom razdoblju (2018.-2022. godine) podnio predsjednik Neven Furjan, nakon čega je i blagajnica Nikolina Veselnik pročitala izvješće o materijalno-financijskom poslovanju.

Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena kao i plan rada i financijski plan za 2022. godinu, a prema kojem će se najviše sredstava utrošiti za izgradnju spremišta za potrebe kluba.

Po prihvaćanju razrješnice rukovodstva kluba Mario Furjan je u ime kandidacijskog izbornog povjerenstva predložio kandidate za predsjednika, tajnika, blagajnika i ostale članove Predsjedništva. Predloženi kandidati su jednoglasno izabrani pa će u slijedećem četverogodišnjem razdoblju MNK Lovrečan raditi u slijedećem sastavu: Neven Furjan,  predsjednik, Karlo Prikratki tajnik i Nikolina Veselnik kao tajnica, a ostali članovi Predsjedništva su: Aleksandar Zebec, Tomislav Milec, Luka Prikratki, Denis Veršić, Ivan Korotaj i Antonio Korotaj.

Na sjednici skupštine dodijeljene su i redovita priznanja kluba, a iste su primili, tvrtka Oculus d.o.o, za sponzora godine, Kristijan Županić za igrača godine i Antonio Korotaj za člana godine.

Od strane Općine Cestica sjednici su bili prisutni vijećnica Tanja Veršić i Denis Kotolenko koji je, u ime načelnika Mirka Korotaja, čestitao rukovodstvu na postignutim rezultatima te novoizabranom  rukovodstvu poželio i realizaciju zacrtanog plana rada, a u ime MNK Kolarovec na dobroj suradnji zahvalio je Dalibor Vočanec.

Na kraju sjednice novoizabrani predsjednik Neven Furjan zahvalio je dosadašnjoj tajnici Lei Milec i svim članovima na podršci i suradnji u proteklom mandatnom razdoblju te izrazio nadu da će MNK Lovrečan i nadalje postizati dobre rezultate na sportskom polju a i da će se uspješno realizirati projekt „izgradnje i uređenja objekta“ kojim će klub dobiti spremište za pohranu sportske opreme, kao i alata za održavanje igrališta i pohranu brojnih pehara, priznanja i nagrada dobivenih na sportskim susretima.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.