Lucija Borak iz Velikog Lovrečana otvorila Frizerski salon Lucifriz u Babincu

OBJAVLJENO 21.2.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U zgradi tvrtke PIM d.o.o. Babinec ove je subote, 19. veljače 2022. godine, otvoren novi frizerski salon a koji djeluje pod nazivom Frizerski salon Lucifriz u vlasništvu Lucije Borak iz Lovrečana.

Na prigodnoj svečanosti, povodom otvorenja u uvodnom dijelu nazočne je u ime tvrtke PIM d.o.o. pozdravio Mladen Dobrotić a uspješan rad novootvorenom Frizerskom salonu Lucifriz, poželio je u ime Općine Cestica Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik MO Babinec, izaslanik načelnika Mirka Korotaja. Dobrodošlicu gostima i uzvanicima poželjela je vlasnica Lucija Borak koja je uz zahvalnost svima koji su joj pomogli rekla:  - „Nakon 3 godina prakse u Frizerskom salonu Lila u Križovljanu Radovečkome, zaposlila sam se u Babincu u Frizerskom salonu Tina gdje sam radila proteklih šest godina. Kako je prošle godine vlasnica salona odlučila isti zatvoriti, u dogovoru s vlasnicima objekta PIM d.o.o., odlučila sam samostalno nastaviti s frizerskom djelatnošću a da bi to mogla ostvariti u međuvremenu sam položila i majstorski ispit“.

Iako je prvog dana poslovanja nova vlasnica imala pregršt obveza, ipak je u uvodnom dijelu otvaranja frizerskog salona, Lucija uspjela ošišati Luku, urediti bradu Alenu a i urediti nekoliko frizura, između ostalih i vlasnici Frizerskog salona Lila iz Križovljana Radovečkog.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.