Vatrogasci DVD-a Križovljan Cestica održali 93. sjednicu skupštine

OBJAVLJENO 16.2.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U skladu s preporukama i odredbama Stožera civilne zaštite vezanim za sprječavanje širenja bolesti koronavirusa COVID-19, održana je drugu godinu za redom u subotu, 29. siječnja 2022. godine s početkom u 18 sati redovita izvještajna sjednica skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Križovljan Cestica. Zbog propisanih mjera sjednica skupštine je održana bez gostiju i bez prisutnosti članova podupiratelja koji su proteklih godina ispunili dvoranu, a istoj je od 26 aktivnih članova prisustvovalo njih 17.

U uvodnom dijelu sudionike sjednice pozdravio je predsjednik Ivan Kralj, a nakon toga jednoglasno je prihvaćen dnevni red kao i radna tijela za vođenje sjednice koju je nastavio voditi Žarko Rodeš. Za ovjerovitelja zapisnika izabrani su Elena Kušenić i Karli Pavlović a u verifikacijsko povjerenstvo Damir Kralj, Vlado Horvat i Šani Vočanec dok je vođenje zapisnika preuzeo tajnik Marijan Vočanec.

Izvješće o brojnom stanju priopćio je Damir Kralj a zatim su redom izvješća podnijeli: zapovjednik Mario Majhen (o radu zapovjedništva), tajnik Marijan Vočanec o radu DVD-a Križovljan Cestica, te blagajnica Marija Županić koja je govorila o financijsko-materijalnom poslovanju 2021. godine.

Izvješća su jednoglasno usvojena kao i prijedlog plana i financijskog plana za ovu godinu a zbog toga jer do dana održavanja sjednice nisu pristigla sva planirana vatrogasna priznanja i odlikovanja odlučeno je da se ista uruče na obilježavanju Svetog Florijana kojem su ove godine za sve vatrogasce s područja Vatrogasne zajednice općine Cestica domaćini vatrogasci DVD-a Križovljan Cestice. U završnom dijelu sjednice pristupnicu za članstvo potpisao je Marino Punčec iz Vratno Otoka.

Čestitke vatrogascima DVD-a  Križovljan Cestica na uspješnom radu u ime Vatrogasne zajednice općine Cestica uputio je Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća i predsjednik Zajednice, a cestičkim vatrogascima na uspješnom radu čestitao je i načelnik Mirko Korotaj te izrazio zadovoljstvo angažiranjem i okupljanjem većeg broja djece što daje nadu da će se tradicija vatrogastva nastaviti.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.