Prve razrede u matičnoj školi, u OŠ Cestica, polazi 38 učenika

OBJAVLJENO 6.9.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica

U skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezanih uz sprječavanja širenja zaraze od koronavirusa COVID-19, započeo je i prvi radni dan u OŠ Cestica, a za đake prvake učenici petih razreda pripremili su, u holu dijela škole u kojem se nastava odvija za učenike nižih razreda, priredbu.

Od ponedjeljka, 6. rujna 2021. godine OŠ Cestica dobila je 38 novih učenika, a na početku pozdravile su ih razrednice, Andrea Pavičić Kolar i Gordana Marsenić.

Sam programa započeo je u 9 sati izvođenjem hrvatske himne, a potom je dobrodošlicu đacima prvacima i njihovim roditeljima poželjela ravnateljica Nevenka Turščak, nakon čega je puno uspjeha tijekom školovanja poželio i načelnik općine Cestica Mirko Korotaj.

Za đake prvake potom su prigodni program izveli učenici petih razreda, a nakon priredbe učenici su, svaki u svojoj učionici, 1a i 1b razred,  preuzeli knjige koje je osigurala Republika Hrvatska te radne bilježnice koje je kupila općina Cestica, kao i mape za likovni i školske atlase za učenike kojima su potrebni. 

Osnovna škola Cestica i ove školske godine organizira produženi boravak. Topli obrok u produženom boravku snose sami roditelji, a sredstva za plaće učitelja osigurala je općina Cestica iz proračuna.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.