MNK Kolarovec: Održan 8. po redu malonogometni turnir

OBJAVLJENO 16.7.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica

U subotu 10. srpnja u organizaciji MNK-a Kolarovec održan je 8. po redu malonogometni turnir na kojem je sudjelovalo 8 seniorskih i 3 veteranske momčadi. 

 

U seniorskoj konkurenciji nastupile su momčadi: MNK-a „Kolarovec“, MNK-a „Vrtovi“ Vratno, MNK-a „Lovrečan“, Cvjećarnice „Anemona“, „Uplečjaki“, „Re-lim“, MNK-a „Jorgovani“ i NK-a „Bratstvo“. 

 

Turnir je osvojila momčad pod sponzorstvom Cvjećarnice „Anemona“, dok drugo i treće mjesto osvajaju momčadi MNK-a „Jorgovani“ iz Donjeg Ladanja te momčad domaćina, MNK-a Kolarovec.

 

U veteranskoj konkurenciji nastupile su 3 momčadi gdje je prvo mjesto osvojila momčad „Sivih Mekli“, drugo mjesto pripalo je veteranima MNK-a „Lovrečan“, dok su treći bili MNK „Vrtovi“.

 

U natjecanju raspucavanja penala mogli su sudjelovati svi zainteresirani, a od ukupno prijavljena 32 natjecatelja, pobjedu je odnio Dražen Dugi iz momčadi veterana MNK-a „Vrtovi“.

 

Najboljim momčadima pehare su uručili Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica, Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća, Ivan Bednjanić Bunić, potpredsjednik Općinskog vijeća te Dalibor Vočanec, predsjednik MNK-a „Kolarovec i Neven Furjan, predsjednik Povjerenstva za sport općine Cestica.


Organizator se zahvaljujem svim sponzorima na pomoći u realizaciji turnira, kao i Općini Cestica te svim članicama i članovima koji su sudjelovali u realizaciji, a najviše posjetiteljima zbog kojih se isti i organizira.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.