Održan sastanak s Udrugom mladih hiperAktivni Cestica

OBJAVLJENO 9.7.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica

Načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen održali su sastanak s Vijećem Udruge mladih hiperAktivni Cestica.

Predsjednik Udruge Denis Smotar je prezentirao rad udruge te planove i projekte za naredno ljetno razdoblje. Između ostalog, istaknuo je kako su već održani hiper liga, hiperaktivna info točka (HIT) i HIT party te najavio nekoliko projekata za naredno razdoblje – ljetnu svirku, stand up večer, tematske radionice i kino na otvorenom.

S obzirom na odrađene projekte, ali i sve aktivnosti prethodnih godina od osnutka udruge, načelnik Korotaj je pohvalio rad i aktivnost mladih te naveo kako će Općina i dalje podržavati Udrugu pri realizaciji različitih projekata koji doprinose uključivanju mladih u izgradnji bolje zajednice te razvoju društvenih događaja na području općine.  

Podsjetimo, Udruga mladih hiperAktivni Cestica osnovana je 2013. godine s ciljem promicanja interesa i aktivnosti mladih s područja općine Cestice i okolice, a okuplja 80-tak članova.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.