U OŠ Cestica, 02. srpnja 2021., uručene nagrade i priznanja učenicima 

OBJAVLJENO 4.7.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica

Osme razred Osnovne škole Cestica, u školskoj godini 2020./2021. završilo je 48 učenika kojima su razrednice bile učiteljice Ivanka Hohnjec i Jelena Šinjur, a od spomenutih učenika četvrtina ih je sve razrede osnove škole završilo s odličnim uspjehom. Povodom završetka nastavne godine i završetka školovanja za učenike osmih razreda u holu „viših“ razreda škole održana je, u petak, 02. srpnja 2021. godine, s početkom u 10 sati, svečana podjela svjedodžbi, priznanja i nagrada. 

Vrijedne knjige učenicima koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom  uručio je načelnik Mirko Korotaj, a priznanje je uručio i ravnateljici OŠ Nevenki Turščak. 

Odličan uspjeh u svih osam razreda školovanja postigli su: Ema Kovačić, Lorena Leskovar, Vanesa Rodeš, Anja Rajh Lazar, Patrik Vinter, Tena Gavrić, Doris Lazar, Ilija Golub, Ema Hrnčić, Jakov Borak, Chiara Ivančić i Lea Premuž. 

Knjigama su nagrađeni i svi učenici koji su sudjelovali na raznim županijskim natjecanja, a dodijeljene su i nagrade učenicima koji su sudjelovali na državnim natjecanjima. Na županijskim natjecanjima sudjelovali su Marija Horvat, Lamia Knezoci, Marija Kos, Ivan Mislović, Doris Lazar, Ema Hrnčić, Tena Gavrić, Ana Levanić, Ema Premec, Luka Borak, Klara Đurman, Valentina Veršić, Vanesa Furjan, Lana Lazar, Matija Lukaček, Tušek Maro, Martin Kokot, Ela Jamnik, Marta Borak, Dominik Kukec, Horvat Mihael, Horvat Dominik, Tušek Ivana, Patrik Vinter, Marko Gerbus, Adrian Mojzeš, Lea Majhen, Marko Bukovec, Erik Mikec, Josip Gerbus, Kiara Klarić, Nik Levanić i Fran Zebec, a nagrade za sudjelovanje na državnim natjecanjima primili su: Ana Levanić, Klara Đurman, Maro Tušek, Marko Bukovec, Adrian Mojzeš, Josip Gerbus, Patrik Vinter i Karlo Levanić.

Na kraju svečanosti zahvalu učiteljima, ravnateljici i svim djelatnicima škole koji su tijekom  osmogodišnjeg školovanja vodili brigu o obrazovanju učenika uputio je načelnik Mirko Korotaj, a učenicima je poželio upis u željene srednje škole i uspješan nastavak srednjoškolskog obrazovanja. 

Školsku godinu 2020./2021. godine u OŠ Cestica završila su 422 učenika. Razrednu nastavu, prva četiri razreda, završilo je 210 učenika, a više razred 212 učenika. Niže razred Područne škole u Lovrečanu završilo je 45 učenika, a najbrojnija generacija učenika bila je u petim razredima, 66 učenika, odjeljenja a,b i c. U trećim razredima, odjeljenja a,b, c i d, bilo su 63 đaka, a 47 učenika sedmih razreda, u dva odjeljenja, isto kao i osmaša, imali su najmanji broj đaka.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.