Održana skupština NK Bratstvo Otok Virje

OBJAVLJENO 5.2.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

U planu rada je i proslava 40 godina postojanja kluba

Pedesetak članova kluba i gostiju prisustvovalo je redovnoj izvještajnoj sjednici skupštine Nogometnog kluba Bratstvo, a ista je s početkom u 19 sati održana, u petak 31. siječnja 2020. godine, u prostorijama društvenog doma Otok Virje. Na početku sjednice minutom šutnje odana je počast preminulim članovima i podupirateljima kluba, a u nastavku podneseno je izvješće o radu protekle godine te najavljen plan rada u ovoj godini. Sjednicu je vodio predsjednik kluba Damir Velečić, financijsko izvješće podnio je blagajnik Mirko Majhen, a izvješće o radu i plan rada u ovoj godini pročitao je tajnik kluba Damir Prepelić.

Sva izvješća i plan rada jednoglasno su prihvaćeni, a među planiranim zadacima za naredno razdoblje je, uz aktivnosti na sportskom polju, izgradnja spremišta, promjena zaštitne ograde oko igrališta i proslava četrdesete obljetnice rada kluba.

Izvještajnoj sjednici bili su prisutni i sponzori i podupiratelji rada kluba, a u ime povjerenstva za sport općine Cestica nazočan je bio i predsjednik Marijan Županić. Čestitku rukovodstvu kluba na uspješnom radu uputio je načelnik općine Cestica Mirko Korotaj te naglasio da je u tijeku, preko LAG-a Sjeverozapad i uz podršku općine Cestica, energetska obnova kompletne zgrade u kojoj su uz prostorije potrebne za natjecanje, svlačionice i sanitarni čvor, i kuhinja i dvorana za sastanke i susrete, a klubu će se pomoći i u podizanju spremišta za sportske rekvizite, alat i opremu za održavanje igrališta kao i promjene zaštitne ograde.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.