Na prvoj boksačkoj priredbi u Cestici pobijedio Željko Kranjc 

OBJAVLJENO 29.12.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

U dvorani Osnovne škole Cestica, pod pokroviteljstvom općine Cestica održano je, u subotu, 28. prosinca 2019. s početkom u 18 sati, natjecanje u boksu, a kojeg je organizirao Fight Club Kovačić iz Varaždina.

Na početku programa voditelj, Saša Grabarić, pozdravio je nazočne, pokrovitelje, organizatore, sponzore, natjecatelje i posjetitelje, te istaknuo da se manifestacija održava pod pokroviteljstvom općine Cestica. Riječi pozdrava uputio je potom načelniku Mirku  Korotaju, predsjednika Općinskog vijeća Darku Majhenu i ostalim nazočnima, a među posjetiteljima bio je i načelnik općine Sračinec Božidar Novoselec i predsjednik gradskog vijeća grada Varaždina Damir Habijan, kao i roditelji Željka Kranjc, na čiji prijedlog je priredba i realizirana. 

U uvodnom dijelu programa izvedena je hrvatska himna Lijepa naša domovino, a potom su na ring izašli desetogodišnji Vito Lukaček i dvije godine stariji Niko Šupljika, polaznici kadetske škole  Fight Cluba Kovačić. Kadeti su se natjecali u tri runde po jednu minutu, a potom su uslijedile borbe seniora, tri runde po dvije minute. Ogledali su se, u kategoriji 75 kg, Luka Valjin (Zadar) i  Flip Horvat (FC Kovačić), u potom, u kategorija 80 kg, Srđan Zarić (Republika Srbija) i Jura Golub (Republika Hrvatska - FC Kovačić). 

Nakon pauze od 15 minuta uslijedio je nastavak borbi seniora, u kategoriji 80 kg, Strahija Vujošević (Republika Srbija) – Gabrijel Vujec (Republika Hrvatska - FC Kovačić) i Marko Špirić (Republika Srbija)  – Emanuel Šprem (Republika Hrvatska - FC Kovačić), a potom u kategoriji 85 kg, Antonio Zovak (Republika Srbija)  – Matija Bešvir (Republika Hrvatska - FC Kovačić). 

Dupkom ispunjene tribine s nestrpljenjem su očekivale završnu borbu u kojoj su snage odmjerili Ermisz Szertaridisz iz Mađarske i domaći natjecatelj Željko Kranjc iz Cestice, član Fight Cluba Kovačić. Prije ogleda natjecatelja u super teškoj kategoriji, voditelj programa objavio je rezultate vaganja. Tako je  mađarski natjecatelj u ring ušao sa 107 kg, a Željko Kranjc sa 117 kg. 

Uz zdušno navijanje ispunjene dvorane pobjedu je izborio Željko Kranjc, a pobjede su ostvarili i ostali natjecatelji Fight Cluba Kovačić.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.