U domu Novi život održano predbožićno druženje 

OBJAVLJENO 19.12.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Povodom nadolazećih blagdana Božića i Nove godine osoblje i djelatnici Doma za starije i nemoćne osobe Novi život u Radovcu priredili su za korisnike i njihove obitelji tradicionalno predbožićno druženje, a isto je održano u prizemlju zgrade na adresi Varaždinska 4, u utorak 17. prosinca 2019. godine s početkom u 15,30 sati.  

Dobrodošlicu posjetiteljima i gostima poželjela je ravnateljica Valentina Kočet Martinec, a predstojeće blagdane korisnicima i osoblju Doma i njihovim obiteljima te ostalim nazočnima čestitao je i načelnika općine Cestica Mirko Korotaj. 

Na početku druženja s nekoliko prigodnih božićno novogodišnjih pjesama predstavila su se djeca iz Dječjeg vrtića Zeko Cestica, a u završnom dijelu programa sudjelovali su i korisnici doma. Program je vodila Jelena Kovačević, socijalna radnica, a recitacijama su se predstavili korisnici doma Marija Kokot, Marija Vajda, Antun Smolek i Gorazd Porenta. Zapjevali su i pjesmu Radujte se narodi i Tihu noć. 

U božićno-novogodišnjem ambijentu nastavljeno je druženje korisnika i njihovih obitelji, osoblja te posjetitelja i gostiju, a vrijedno osoblje doma priredilo je tradicionalni meni na kojem su se našli i kolači među kojima je bila i nezaobilazna orehnjača. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.