Međunarodni dan starijih osoba čestitao i zamjenik načelnika Žarko Rodeš 

OBJAVLJENO 2.10.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Danima otvorenih vrata, koji su trajali od 25. rujna 2019. godine, Dom Novi Život u Radovcu proslavio je desetu obljetnicu rada, a završna proslava održana je 01. listopada 2019. godine, na Međunarodni dan starijih osoba. Program je započeo u 15,30 sati, a korisnike i goste pozdravila je na početku ravnateljica Valentina Kočet Martinec.

Čestitku nazočnima potom je uputio i vlasnik doma Boris Solomun te zahvalio korisnicima i njihovim obiteljima što su upravo dom Novi život odabrali kao mjesto boravka. U ime Općine Cestica nazočne je pozdravio i Dan doma i međunarodni dan starijih osoba čestitao zamjenik načelnika Žarko Rodeš, a čestitku je potom uputio i Miran Kerin iz Ptuja, direktor centra za socijalnu rad  Spodnje podravje. 

Uslijedio je kratki kulturno umjetnički program koji su, na hrvatskom i slovenskom jeziku izveli sami korisnici, a potom su uručene nagrade najboljim sudionicima sportskih igara korisnika doma. Dobili su ih Marija Anžur (disciplina šnaps), Marija Kolarek (memory), Anton Višnjar (čovječe ne ljuti se) i Ahmet Šušnjar (šah). Zahvalnice za sudjelovanju u programu Dana otvorenih vrata primio je i Dječji Vrtić Zeko Cestica (voditeljica Tanja Vuzem) i Dramska sekcija KUD-a Petrijanec. Zahvalnice za desetogodišnji rad u Ustanovi Novi život primile su: Ivana Bencek, Danica Bolčević, Anita Borščak, Anica Peharda i Dragica Šinjur. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.